L'Estartit visita aquest migdia (12.00h) terres andaluses per enfrontar-se davant del Huelva. A la banqueta de l'Euromat l'Estartit debutarà Rafel Gil, fitxat aquesta darrera setmana després de la baixa voluntària d'Eugeni Bou.

L'Euromat l'Estartit jugarà davant de l'Sporting de Huelva en l'estrena Rafel Gil a la banqueta gironina. El nou preparador va debutar com a tècnic en els equips base del Vidreres. Després va entrenar l'equip cadet i més tard el juvenil del Girona FC. També va dirigir el Farners de Primera Regional i actualment estava a Calella. Ara tindrà la missió de dirigir l'Euromat l'Estartit per la competició més alta del futbol nacional femení.

Les gironines es troben ara mateix situades a l'onzena posició amb nou punts, mentre que les locals, l'Sporting Club Huelva, en porta quinze i ocupa la sisena posició a la classificació d'aquesta Superlliga Femenina. Avui, amb l'estrena del nou entrenador, l'Estartit, tindrà una bona ocasió per sumar. L'Euromat recupera la fins ara lesionada Patrick.