granollers - palafrugell 2-2

? granollers. Garcia, Avellan (m.61 Sanchez), Maldonado (m.85 Dieges), Dot, Romo (m.76 Rojas), Espada, Idrisa, Vila (m. 72 Oscar), Palou, Pérez i Fabrega (m.64 Fuertes). ? palafrugell. Sepu, Edu, Cenizo, Pastor, Alsina (m.13 George), Ponsa, Vila (m.66 Touray), Frigola (m.60 Fredy), Bernà, Roig (m.68 Èric) i Juanito (m.58 Raúl). ? Gols. 0-1, m. 66, Raúl; 0-2, m. 72, Touray; 1-2, m. 82, Dot de penal; 2-2, m. 91, Dot de penal. ?Àrbitre. David Rodríguez. Malament. TG: Dot, Vila, Palou, entrenador i delegat (Granollers) . Juanito, George, Raúl, Fredi i Sepu (Palafrugell). TV: Palou per vermella directe (Granollers). Bernà, Pastor i Edu Poderosos per doble amonestació (Palafrugell). ESTADI: Unes 250 espectadors.

El Palafrugell va veure com li empataven de penal, un partit que fins al minuts 82 estava dominant per zero gols a dos.

Els blanc-i-negres es van avançar gràcies a un gol de Raúl en la primera pilota que tocava, després d'una gran acció del juvenil Touray. El mateix jugador també seria protagonista en el segon gol, ja que va ser l'encarregat de fer-lo pujar al marcador quan només quedaven divuit minuts per a la conclusió de l'enfrontament. Per desgràcia dels baixempordanesos, el Granollers i el col·legiat es van "aliar" per acabar tombant l'equip que mereixia la victòria.

Corria el minut 82 quan David Rodríguez va xiular un penal a favor dels locals, després d'interpretar com a mans una acció d'un defensa visitant. I només nou minuts més tard, ja en el temps afegit, un segon penal, en aquesta ocasió després d'interpretar que una falta del Palafrugell s'havia comés dins l'àrea, quan en realitat era fora de la mateixa. Dot va ser el botxí de Sepu en els dos gols a pilota parada.

lloret-mollet 0-2

? Lloret. Oriol, Parera, Bertran (m.85 Rubén), Alvaro (m.73 Riki), Pujadas, Soler, Petete (m.67 Manolo), Dani (m.57 Edgar), Garro, Nico (m.77 Nico), Luna i Mancheño. ? mollet. Marc, Alberto (m.45 Souto), Toni, Pol, Cristian (m.45 Planas), Cuadros (m.85 Jordi), Fortuni, Arias (m.71 Manolo), Macedo, Mendieta (m.59 Jose Manuel) i David. ? Gols. 0-1, m. 61, Jose Manuel; 0-2, m. 81, Macedo. ?Àrbitre. Baños Martín. Bé. TG: Alvaro, Bertran i Manolo (Lloret). Mendieta, Manolo i Fortuni (Mollet). TV: Garro del Lloret per doble amonestació. ESTADI: Unes 600 persones el dia que es presentava el futbol base.

El Lloret no va poder fer bona la victòria de la passada jornada al camp del Sant Feliu Sasserra i continua col·leccionant derrotes.

Ahir contra un Mollet a l'alça, els verd-i-blancs no van poder contra l'efectivitat visitant, però sobretot amb la falta de punteria de l'equip. L'enfrontament va ser entretingut i no va deixar indiferent a ningú, encara que va estar marcat per la poca profunditat dels locals en els metres finals. L'equip genera joc, s'arriba a tres quarts de camp, però dins l'àrea no es defineix.

Per contra, el Mollet, que ha guanyat els últims tres partits, es va mostrar molt efectiu. Amb una ocasió i mitja va fer dos gols. El primer de Jose Manuel ben entrada la segona meitat amb un xut de fora l'àrea. El segon, de Macedo, que des del mig del camp va veure Oriol avançat i li va fer passar la pilota per sobre amb un fort xut.

sant hilari - Ripollet 1-1

? sant hilari. Joan, Carles, Pinto, Cabratosa, Moré, Criado, Jonny, Dot (m.65 Garrido), Reinoso, Padrós (m.86 Pau) i Yousep (m.60 Èric). ? ripollet. Reyes, Ilsarne, Mariano, Gerard, Alberto, Txiqui, Cadmo (m.45 Berni), Baiarni (m.75 Marc), Edu (m.81 Kilian), Joan i Pedro (m.65 Pol). ?gols: 1-0, m. 6 Moré; 1-1, m. 33, Txiqui. ?Àrbitre. López Martínez. Bé. TG: Carles, Criado, Jonny, Reinoso, Garriga i Èric (Sant Hilari). Ilsarne, Pedro i Marc (Ripollet). TV: Ilsarne per doble amonestació (Ripollet).

El Sant Hilari es va fer un favor a si mateix i de rebot al Palafrugell, empatant a un gol amb el segon classificat de preferent.

Els isards es van avançar al marcador molt aviat, al minut 6 de la primera meitat gràcies a Moré, però els barcelonins van situar la igualada definitiva abans del descans. El Ripollet va enviar als núvols un penal llançat al minut 88 de partit i amb el resultat d'empat.