El Gimnàstic s'ha emportat el derbi davant el Girona en un partit en què ha mostrat més qualitat individual davant de l'ordre tàctic dels de Raúl Agné, i ha aconseguit un resultat ampli (3-0) que el situa molt prop de les posicions de privilegi de la classificació.

La primera ocasió ha estat per al local Jandro, que després d'espectacular jugada personal ha culminat amb una vaselina que ha estat a punt de sorprendre Ponzo. Malgrat aquesta primera oportunitat, el Girona no s'ha arrugat i ha volgut contrarestar amb una jugada col·lectiva que ha acabat amb el tret de Matamala, alt. El Nàstic ho ha tornar a intentar en la següent jugada amb un passi a l'espai a Víctor que ha fet lluir-se Ponzo, que ha hagut de sortir de l'àrea petita per tapar el tret. El derbi començava entretingut i amb ocasions i arribades per als dos equips.

El primer gol ha arribat abans del primer quart d'hora de partit, després d'una jugada de Jordi Alba per la dreta. El jove jugador ha centrat el punt de penal, per on passava Víctor Casadesús, que ha rematat de cap lluny de l'abast de Ponzo. Després del gol el Nàstic s'ha entonat, però el Girona tampoc ha perdut la cara al partit. Malgrat no tenir massa oportunitats, els de Raúl Agné aprofitaven les constants errades defensives de l'equip de Ferrando per arribar a les rodalies de l'àrea. Els locals, en canvi, es limitaven a intentar practicar un futbol preciosista però poc efectiu. Així, ha estat el Girona qui ha tingut les ocasions més clares abans de la mitja hora. Primer Rubén ha hagut de desviar a córner un remat de cap de Jito que es colava a la porteria. Poc després ha estat Xumetra qui disparava des de fora de l'àrea ajustat al pal.

El partit ha estat obert en tota la primera meitat, amb un Nàstic amb més qualitat però molt anàrquic i desordenat que creava ocasions de gol amb relativa facilitat, i amb un Girona potser amb menor qualitat però amb molt ordre i criteri sobre el terreny de joc. Finalment la qualitat s'ha imposat a l'ordre i Mingo després d'una jugada per la banda era enderrocat clarament dins de l'àrea. La pena màxima era transformada per Jandro establint el 2-0. La segona meitat s'ha iniciat amb el Nàstic en pla defensiu, intentant mantenir la renda i amb un Girona que buscava amb ganes la porteria de Rubén. De fet ha tingut dues clares ocasions en els primers minuts per retallar distàncies.

En primer lloc, Jito ha obligat el porter local a lluir-se després d'un tret ras. Després, Matamala no ha sabut rematar entre pals després d'un córner i ha enviat sobre la porta. Els locals buscaven les jugades al contraatac amb la velocitat d'Alba i la mobilitat de Víctor, i amb l'entrada d'Arpón han passat a dominar clarament el centre del camp.

Els jugadors de Ferrando s'han dedicat fins al final del partit a tocar i tocar la pilota, deixant escasses opcions al Girona i buscant la seva oportunitat a la contra, cosa que arribaria quan faltaven deu minuts per al final, després d'una gran jugada personal de Víctor que deixava la pilota plàcida perquè Gibanel establís el 3-0 definitiu.