L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, va destacar ahir el "bon to"del seu equip en la victòria davant el Mallorca (3-1) i va assegurar que "aquest tipus de triomfs ens ajuden més que una golejada per 5-0". El tècnic barcelonista va afirmar que el Barça "ha creat més ocasions i des d'aquest punt de vista, la victòria és justa" i va destacar "per sobre de tot el bon to de l'equip".

"Aquest tipus de partits, després de les vacances, sempre són perillosos. Ens ha costat, però hem tingut paciència, ordre i tranquil·litat", va comentar.

Guardiola va elogiar les virtuts del Mallorca -"a la Lliga no hi ha equips millors ni pitjors"- i va destacar que l'equip de Gregorio Manzano "ha sabut tancar els passadissos interiors i compten amb la velocitat i el talent de jugadors com Aduriz o Arango".

Qüestionat per la tasca arbitral de Velasco Carballo, després de les queixes del Mallorca pel segon gol del Barça, Guardiola va ser contundent: "Mai comento les actuacions dels àrbitres". Guardiola va afegir que no havia tingut "la sort" d'entrevistar-se amb Diego Armando Maradona. "I no tinc el seu telèfon", va explicar per informar que tampoc tenia previst veure's amb l'argentí.