BLANES-RAPITENCA

? BLANES. Rico, Josué, Serrano, Uri, Didac (Martínez 69'), Narcís, Roca, Quique, Yael, Sarabia i Creus (Bardero 43'). ? RAPITENCA. Jordi Roca, Pere, Sergi Grau, Pedregosa, Sangrà, Bodja (Pibe 76'), Edu Aguilar (Sergi José 89'), Efren, Gilabert, Jordi i Raul. ? Gols. 1-0, m.15, Uri. 2-0, m.26, Narcís. 2-1, m.33, Gilabert. 2-2, m.62, Gilabert. 2-3, m.88, Jordi. ?Àrbitre. Pérez Fuente. Bé. TG T. GrogUEs: Per als locals, Creus i pes visitants, Sangrà. ?Estadi: Camp Municipal Els Pins. Uns 200 espectadors. Varen fer un minut de silenci per la mort del germà del segon entrenador Albert Guerrero.

El partit va començar bé per a l'equip de Paco Carballo, que durant el primer quart d'hora va transformar en gol un xut des de fora l'àrea. Al minut 26, Narcís marcava el segon gol amb una acció en la qual va participar quasi tot l'equip. Però, incomprensiblement, l'equip local va abaixar la guàrdia i els visitants poc a poc es van anar apropant a la porteria de Rico. Un xut des de fora de l'àrea va donar vida a l'equip de la Ràpita. Era de preveure que, a la represa, l'equip blanenc sortís amb la mentalitat de guanyar a casa, ja que no ho aconsegueix des del passat 28 de setembre, però la Rapitenca va portar el pes i el control del partit en els darrers minuts i va aconseguir capgirar el resultat.