Sanchón ja havia militat en l'equip gironí la temporada 2005-06, quan el Girona jugava en la Tercera Divisió. Format en els equips inferiors del FC Barcelona, també havia jugat en l'Hospitalet i en el Figueres. En les dues últimes temporades ho va fer en l'Aris de la primera divisió grega, club que l'ha cedit al Girona FC fins a final de la present temporada.

El jugador ha reconegut que el Girona ha estat la seva "primera opció i ja ho havia estat a l'estiu, encara que llavors l'Aris no em va deixar concretar el fitxatge".

Assegura arribar "il·lusionat a poder ajudar l'equip" i explica que no sent "una responsabilitat especial, més enllà de la que tenim sempre els davanters".

Segons el propi Felipe Sanchón, la seva meta és "ser un més de l'equip i jugar on el mister cregui oportú". I té clar que la seva adaptació serà molt ràpida "perquè queden molts companys que ja estaven a l'equip en la meva etapa anterior".

El director esportiu, Javi Salamero, s'ha mostrat convençut que diumenge que ve tindrà ja la documentació en regla per estar a disposició del tècnic, cosa que no veu clara en el cas d'Igor de Sousa, qui ha de rebre la documentació pertinent de la Confederació Brasilera.

Salamero també explica que ara es reunirà amb l'entrenador, Raül Agné, per avaluar si és necessari donar alguna baixa a la plantilla.