euromat estartit-lagunak

? euromat estartit: Alba, Reche (Rebe, m.11), Emily, Saioa, Servià, Estefi, Miryam (Mery, m.51), Gemma (Clara, m.75), Maribel, Anna Riera i Patrick (Debo, m.80). ? lagunak pamplona: Mariatxi, Carmen, Sandra (Txuki, m.65), Maria, Gemma (Marta, m.77), Raquel, Txiki, Susana (Zuriñe, m.45), Irene (Maria S., m.77), Laura, Ennate. A Àrbitres: Sánchez Rico, malament. A gols: 0-1, m.10, Raquel; 1-1, m.11, Maribel; 2-1, m.28, Anna Riera; 2-2, m.90, Carmen.

Sempre és un recurs, que agrada utilitzar poc, recórrer als tòpics, però s'ha de fer per parlar del partit que es va veure ahir al matí a l'Estartit.

I és que, ja se sap, qui perdona molt, al final acaba rebent. Un Euromat Estartit que va portar el pes de tot el partit, que va tenir les millors oportunitats per aconseguir una victòria, amb moltes ocasions de gol que, inexplicablement s'anaven errant, va veure com se'ls quedava la cara descomposada al final, després del gol de l'empat de les navarreses.

L'entrenador de l'Euromat Estartit, Rafael Gil va comentar que "era un partit que havíem d'haver guanyat, el teníem a la butxaca i no hem aconseguit rematar quan podíem", a més "ens hem quedat amb cara de tontos".