Morell - peralada 1-4

? morell. Vila, Raúl, Robert, Iván, Coello (Barreda, 76'), Tiko, Víctor, Tom, Soriano (David, m. 67), Aleix i Ballart (Gonzalo, m. 88). ? peralada. Aleix, Tito, Mate, Alforcea, Oronov, Ferran, Isma, Borja (Pol, m. 52), Martínez, Bermúdez (Pau, m. 89), Serrano. ? Gols. 1-0, m. 25, Ballart; 1-1, m. 40, Bermúdez ;1-2, m. 62, Bermúdez; 1-3, m. 72, Pol; 1-4, m. 90, Isma. ?Àrbitre. De San Nicolás García.

El Peralada va dominar el partit amb comoditat davant d'un Morell impotent i amb moltes baixes que no va ser capaç ni d'empatar el matx en el primer partit després de les vacances de Nadal. Els locals van aconseguir el primer gol en el minut 25 i Bermúdez va aconseguir empatar en el minut 40. A la represa, el Peralada es va mostrar superior, tot i que els locals jugaven amb un home menys. Bermúdez novament, Pol i Isma van donar els tres punts del partit al Peralada. Ddg