El Girona, amb el seu president al capdavant, va posicionar-se en contra dels greus aldarulls que un grup d'aficionats radicals del club blanc-i-vermell van provocar durant el desplaçament cap a Tarragona en motiu del derbi català de Segona A entre els homes d'Agné i el Nàstic. Josep Gusó va carregar contra aquest col·lectiu, "gent que no representa el club ni ningú normal al món del futbol", al mateix temps que va agrair la tasca dels Mossos d'Esquadra i de la Penya Immortal.

"Des d'aquí desaprovem tota aquesta mena d'actes i volem recalcar que el Girona mai ha donat cap invitació ni entrada a cap individu com aquests", va explicar el president. Gusó, que va recordar que des que l'equip milita a Segona s'està treballant conjuntament amb els Mossos per fer de Montilivi un "camp segur", va posar-se a la pell de tots aquells que van haver de sofrir els incidents: "Demanem disculpes tot i que el viatge no va ser organitzat per nosaltres".

Com a intenció de futur, Gusó va assegurar que "mirarem, dins les nostres possibilitats, que no torni a passar res similar". Fins i tot, fins al punt de reconèixer que "tot i que no ens plantegem prohibir-los l'entrada, aquest aspecte l'haurem de tenir en compte en un futur si hi ha aldarulls similars".

Així mateix, el club va fer públic un comunicat a través de la seva pàgina web on condemna els incidents alhora que explica que, a partir d'ara, tant la seguretat privada del club com les forces policials filaran més prim per tal que a Montilivi no es produeixin incidents i que els seguidors s'hi trobin còmodes.