L´Espanyol encara el partit de Copa del Rei davant el Polideportivo Ejido amb la intenció de sobreposar-se al pobre rendiment a la Lliga que l´ha dut a ocupar les posicions de descens. Els homes dirigits per José Manuel Esnal Mané afronten una eliminatòria a priori assequible, per la diferència de categories entre els dos contendents, en la qual el tècnic blanc-i-blau té la intenció de donar minuts als futbolistes menys habituals.

El tècnic biscaí va repetir que pensa prendre's aquesta competició seriosament, encara que les urgències a la Lliga tampoc no li permetran fer gaires experiments. L'equip està en llocs de descens i malgrat que ha millorat una mica en els últims partits, els resultats segueixen sense arribar.

L'ambient també està una mica enrarit per l´incident entre el porter camerunès Carlos Kameni i un aficionat. Mané no va voler dramatitzar i va confirmar que el porter camerunès serà titular contra el Polideportivo Ejido. És obvi que un triomf reforçaria la moral d'una plantilla necessitada de bones notícies els últims mesos. El gran problema serà aconseguir que els futbolistes es prenguin els dos partits amb la serietat i motivació suficients. L'Espanyol ja ha viscut eliminacions doloroses amb anterioritat. Torrejón, David García, Lacruz, Román o Jonathan Soriano segurament jugaran des del principi contra el conjunt andalús.

La polèmica amb Kameni

D´altra banda, Carlos Kameni va comparèixer davant dels mitjans acompanyat pel president, Daniel Sánchez Llibre, per demanar perdó a l'afició per l'incident que va protagonitzar dilluns amb un aficionat després de l´entrenament. «Fa quatre anys que sóc aquí i sempre he tingut el màxim respecte als colors del club i als socis. Mai no he tingut cap problema i mai no he fet res per embrutar la imatge del club», va dir.