El nord-americà Jonah Street va guanyar ahir la cinquena etapa del ral·li Dakar Argentina-Xile que va unir Neuquén i San Rafael, tot i que el català Marc Coma continua al capdavant de la classificació general de la competició de motos. Va ser una jornada tràgica. El motorista Pascal Terry, desaparegut des de diumenge, va ser localitzat mort i es va convertir en la primera víctima d'aquesta edició.

En cotxes Carlos Sainz va acabar novè l'etapa i va perdre el lideratge en benefici d'Al Attiyad, que va ser quart. Va vèncer De Villiers, que ara és segon a la general.

Mor un motociclista francès

El motociclista francès Pascal Terry, de 49 anys, va ser trobat mort ahir a la matinada en un terreny on es va disputar la segona etapa del ral·li Dakar, segons van informar fonts de l'organització. Els portaveus van dir que Terry es trobava desaparegut des de diumenge passat, quan va començar la seva recerca. Les restes de Terry, que participava per primera vegada al Dakar, van ser trobades per socorristes al quilòmetre 197 del tram entre les ciutats argentines de Santa Rosa i Puerto Madryn, segona etapa de la competició que per primera vegada es disputa a Sud-amèrica, amb un recorregut de més de 9.000 quilòmetres entre l'Argentina i Xile. Terry és la 54a víctima mortal del Dakar des que es va crear. Per altra banda dos pilots britànics estan en coma per un accident ocorregut durant el ral·li.