Rafael Nadal, número 1 del tennis mundial, es va classificar ahir per als quarts de final del torneig de Doha després de derrotar Karol Beck per 6-1 i 6-2. Beck, 144è de la llista mundial, va cedir el primer set per un contundent 6-1 tot i que el manacorí no va estar encertat en el seu servei. Mitja hora va durar la primera mànega. A la segona, en 48 minuts, Nadal va remuntar un 0-2 per vèncer.

La figuerenca Eva Fernández progressa i ja es troba entre les 300 millors del món. Ara ocupa el lloc 299, amb 162 punts. La número 100, Sania Mirza, en té 688.

Els Lakers de Pau Gasol van frenar la seva ratxa de sis partits consecutius amb victòria després de caure derrotats contra els Hornets de Nova Orleans per 105-116.

El garrotxí Tommy Robredo va viatjar ahir cap a Sydney on a partir de dilluns obrirà la temporada 2009 disputant-hi el torneig local com a preparació per a l'Obert d'Austràlia. Robredo ha treballat dur les últimes setmanes a mig camí entre el CAR de Sant Cugat i Olot i afronta l'any amb ambició. Ara és el 21è del món però vol tornar a formar part del Top 10, com va aconseguir el 2006.

L'equip infantil del CB Sant Josep Girona va estar a un pas de proclamar-se campió del prestigiós torneig de Reis de Castelldefels després de caure en la final davant el Sant Josep de Badalona per 98-54. L'equip entrenat per Toni Espinosa i Irhad Tinjak va tenir al millor jugador del torneig (Guillem Valls), però va ser insuficient per guanyar la final. Els gironins van superar Barça i Joventut al podi.