Impacient, frisós i expectant per vestir la samarreta del Girona, Ígor de Souza compta els dies que li manquen per debutar oficialment amb el seu nou equip. El davanter brasiler ha realitzat una pretemporada particular durant el mes de desembre que li ha servit per posar-se a punt físicament per competir. No obstant això, el mateix jugador admet que "encara" no està al cent per cent, la qual cosa fa preveure que no s'estrenarà com a titular aquest diumenge a Montilivi. Uns minuts a la segona part sí que els podria tenir sempre que el club aconsegueixi que la Confederació Brasilera de Futbol els enviï el trànsfer del jugador.

Content amb la seva nova vida lluny de Galícia i de l'oportunitat que li ha brindat el Girona d'estrenar-se a Segona Divisió A, Ígor explicava ahir que l'adaptació a l'equip està sent "molt bona" i que els seus nous companys l'han rebut "amb els braços oberts". Tanmateix, el brasiler reconeix que no està al mateix nivell que la resta de la plantilla. "Em queda poquet però encara em manca una mica per estar al cent per cent. Ho noto sobretot en la velocitat i en la resistència", se sincerava Ígor que espera que el seu trànsfer arribi avui mateix. I és que la Confederació brasilera torna avui a la feina després d'un parell de setmanes de vacances. És un tema de club però, per si de cas, Ígor ja ha parlat amb el seu representant per mirar d'agilitzar l'arribada del desitjat i esperat fax. Al mateix temps, el Girona també espera rebre en les pròximes hores els trànsfers d'Hiroshi i Felipe Sanchón, provinents del Japó i de Grècia, respectivament.

Amb Ígor han arribat també Felipe Sanchón i el jove japonès, Hiroshi Ibusuki de manera que la competència a la davantera ha passat a ser extrema. Arnal, Jito, Paco Esteban, Raúl Martín, Gabri, Ígor, Hiroshi i Felipe lluitaran per només dues posicions. En aquest sentit, un dels capitans, Jito, reconeixia ahir que "sabíem que vindrien davanters perquè no estàvem fent gaires gols. La competència és sempre bona i d'aquesta manera, el míster tindrà més on escollir".

el gel i la neu forcen el girona a entrenar-se a torres de palau Agné va dirigir la sessió d'entrenament al camp de Torres de Palau La gespa de Montilivi, glaçada ahir al matí.Els jugadors van pujar a peu de Montilivi a Torres de PalauÍgor, ben abrigat, en un moment de la sessió.