El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va assegurar ahir que el blaugrana Leo Messi està cridat a ser "un dels millors jugadors del món" i que tant el Barcelona com l'AFA han de "cuidar molt" l'astre.

Sobre el nou paper de Messi dins del vestidor, després de la marxa de Ronaldinho i Deco, dos dels líders fins a la temporada passada, va indicar que Messi estava destinat a ser un dels nous líders. "Hi ha hagut un relleu pel que fa als líders de l'equip i Messi estava destinat a ser un dels líders del Barça i de la seva selecció nacional. Està cridat a ser un dels millors jugadors del món", va assegurar.

En una entrevista concedida a Catalunya Ràdio en el transcurs de l'entrenament de la primera plantilla blaugrana a portes obertes al Miniestadi, el màxim dirigent blaugrana no va dubtar a assegurar que l'argentí té un "talent extraordinari", però va posar èmfasi que cal cuidar-lo. "És un talent extraordinari, l'hem de cuidar molt. Va ser una experiència molt maca que se n'anés ovacionat del Calderón i tant de bo passi en molts camps més". Laporta, però, vol ser prudent i recorda que el Barça encara no ha guanyat cap títol.