El Polideportivo Ejido va saber prolongar el seu bon moment de la lliga a la Copa del Rei i va sorprendre l'Espanyol amb una victòria per 3-2. El Poli, segon en la classificació del Grup IV de Segona Divisió B, va repetir un sonat triomf a la competició del ko -després de golejar anteriorment el Vila-real- aprofitant-se d'un Espanyol en hores baixes. Els locals van sortir amb moltes ganes a l'inici i la primera ocasió va ser per a ells (minut 3), quan Juli des de la diagonal de l'àrea es va internar ràpidament a la frontal i va disparar fort obligant Kameni a lluir-se.

El conjunt barceloní es mostrava molt ordenat en defensa davant un Polideportivo Ejido amb molta força, que pressionava molt a l'àrea catalana i que de nou ho va intentar amb Molina en el minut 7. A poc a poc l'Espanyol va anar posant-se en el partit amb internades per les bandes de Valdo i Nené i passat el quart d'hora un servei de cantonada el va rematar de cap Moisés per posar el 0-1. El gol en contra va frenar una mica l'Espanyol i el Poli va intentar buscar una igualada, i en el minut 28 Juli va centrar des de l'esquerra a Gregory però el seu llançament va sortir alt. Amb el pas del temps els dos equips van perdre fluïdesa i amb el mínim avantatge visitant es va arribar al descans.

En el segon temps del partit el Polideportivo Ejido va aconseguir empatar en el minut 52 després d'un penal que va transformar Jorge Molina. L'Espanyol va reaccionar al contraatac i va tenir una oportunitat en una centrada de Nené sobre Callejón, que va disparar dins de l'àrea però la pilota va picar en un defensa.

Juli va donar l'avantatge al seu conjunt i va posar el 2-1 amb un gran gol (minut 60), i després Jorge Molina hauria pogut marcar en l'u contra u davant Kameni però el seu xut va sortir fora. Els espanyolistes van poder tornar a posar la igualada amb un gran xut alt de Román, davant el qual no hi va poder fer res el porter d'El Ejido (minut 71). Chico (minut 75), amb un gran xut des de fora de l'àrea, va donar la victòria final al Poli. Fins al final del partit l'Espanyol, que es va quedar amb deu, ho va intentar, però els andalusos van defensar-se amb molt d'encert.