El Mallorca va trobar ahir a la Copa del Rei la injecció de moral que buscava per als seus mal resultats a la Lliga en derrotar 3-1 l'Almeria a l'Ono Estadi, un resultat que li dóna un còmode avantatge per al partit de tornada a l'estadi dels Jocs del Mediterrani. Per altra banda, l'Athletic de Bilbao va prendre avantatge a l'eliminatòria copera davant Osasuna en empatar a un gol a Pamplona.

El Madrid va perdre ahir amb el Milà (70-61) i no està classificat per al Top-16, mentre el TAU va véncer la Lottomatica (96-103) i l'Unicaja la Cibona (76-77).

El posible debut de David Beckham en partit oficial amb el Milan acapara tota l'atenció en el retorn de la lliga a Itàlia. El partit que ho centra tot és el Roma-Milan.

El Banyoles, de Tercera Divisió, ha fitxat l'extrem esquerrà del Sant Hilari i fins ara màxim golejador de l'equip, amb 5 gols, Albert Reinoso "Reino". El jugador de 27 anys (22/08/1981) portava acumulats 1.033 minuts aquesta temporada, va marcar el primer gol del Sant Hilari en la seva estrena a la Regional Preferent, a Lloret. El jugador s'ha mostrat molt il·lusionat per fer el salt a Tercera divisió.

L'Espanyol va donar ahir per finalitzades les negociacions amb el Cruz Azul per adquirir els serveis de Gerardo Torrado, després que hagi resultat impossible arribar a un acord amb el club mexicà. Torrado era una de les opcions que es plantejava l'àrea esportiva de l'Espanyol per reforçar l'equip al mercat d'hivern. El club català haurà de buscar noves alternatives per millorar l'actual plantilla.