El pilot francès Cyril Despres va guanyar la sisena etapa del Dakar Argentina-Xile, entre San Rafael i Mendoza, mentre que Marc Coma va ser segon i va augmentar el seu avantatge al capdavant de la classificació general de motos. Jordi Viladoms va ser tercer, a cinc minuts del guanyador. En cotxes, Nàsser Al-Attiyah va aconseguir el seu tercer triomf i es va afermar al capdavant de la general, en la que Carlos Sainz es manté tercer, si bé el qatarí corre risc de sanció per saltar-se un control. Amb aquests resultats, Coma va ampliar fins a 40 minuts el seu avantatge sobre el nord-americà Jonah Street en la classificació general, mentre que el francès David Fretigné és tercer. Viladoms és quart a més d'una hora del seu company d'equip, i Despres, malgrat la victòria, és setè, encara a més d'una hora i mitja del català.El francès, vigent campió de la categoria, va aconseguir la seva primera victòria en la present edició del raid, encara que només va poder travessar la meta amb un avantatge de 2:09 sobre Coma, per la qual cosa el seu triomf no es va veure reflectit en un gran avanç en la general.

En cotxes, Al-Attiyah va guanyar la sisena etapa per davant de tres pilots de Volkwagen, el sud-africà Giniel de Villiers, segon a 5:07, el nord-americà Mark Miller, tercer a 5:27, i Carlos Sainz, quart a 8:37. El qatarí es manté primer, ara amb 7:31 sobre De Villiers i i 15.10 respecte a Carlos Sainz. El català Joan Roma va acabar l'etapa en la sisena plaça i torna al cinquè lloc en la general a 38:49.

No obstant això, el pilot de Qatar podria ser durament sancionat per l'organització de la prova, ja que en arribar a la meta va admetre que s'havia saltat un punt de control.