El Comitè de Control i Disciplina de la UEFA, reunit ahir Nyon, va rebutjar el recurs presentat pel Reial Madrid per a la inscripció de Lass i Huntelaar a la Lliga de Campions. El club blanc tindrà ara tres dies hàbils, d'aquí a dimarts, per recórrer a Apel·lació abans d'acudir al Tribunal d'Arbitratge Esportiu. El tècnic Juande Ramos, en cas que el club presenti recurs al TAS i també sigui tombat, haurà d'escollir entre Lassana Diarra i el davanter holandès, Huntellar, i inscriure'n només un per disputar els vuitens de final de la Champions League.

I és que segons els articles 17.17 i el 17.18 del reglament de la competició, que es refereixen a la inscripció de jugadors per als vuitens de final, un club pot inscriure un màxim de tres nous futbolistes abans de l'1 de febrer i només un d'ells pot "excepcionalment" haver jugat competició europea, sempre que no hagi estat la mateixa.

Cal tenir en compte que el termini d'inscripció a la Lliga de Campions acaba el 31 de gener, per la qual cosa tots els recursos haurien d'estar presentats i rebutjats abans del 20 perquè el TAS tingués temps de pronunciar-se sobre el cas del club madridista.