"Humilitat, rocositat, gent de casa...". Qualitats que bé podrien definir la personalitat del Girona. Tanmateix, Raül Agné va fer servir aquests termes per parlar de l'Eibar, proper rival dels blanc-i-vermells. "Un equip de la nostra Lliga, molt semblant a nosaltres. Però amb molta més història", afegia el de Mequinensa.

Pocs canvis prepara el tècnic per aquest partit. A part de la novetat de Felipe, que formarà la parella amb Paco Esteban, la principal notícia és el retorn de Rangel a l'eix de la defensa, absent les últimes set jornades (va jugar l'últim partit el 8 de novembre, a Múrcia). "S'ha parlat molt d'ell aquests darrers dies i, com que Migue, sempre que es trobi bé, el situaré al lateral, he decidit que Diego torni a la titularitat".

A l'hora de parlar del rival, Agné va destacar-ne la intel·ligència i solidesa: "És un equip com nosaltres, amb gent de casa. Tenen molta experiència i són més llestos que ningú. Encara que els costa molt fer gols són un conjunt dur de pelar amb el que haurem de tenir molta paciència".

L'estat de la gespa de Montilivi, i també la climatologia, seran clau a l'hora de definir l'onze titular. "Una setmana més depenem del camp. El terreny de joc està molt malament però si aguanta així jugarà Manga al mig del camp amb Matamala. És un jugador que ens aporta molt i que, com que tindrem molt la pilota, el necessitarem". A més, va anunciar que Migue tornaria al lateral en detriment de Marc Bernaus: "No és per mal rendiment, tot i que a Tarragona no va estar del tot encertat. És una qüestió física i del camp".

Per tant, Agné té previst situar Ponzo a la porteria amb una defensa de quatre homes composada per Jose, Migue, Serra i Rangel. A les bandes, Xumetra i Chechu es perfilen com a titulars en un mig del camp que completen Manga i Matamala. A dalt, Paco Esteban i Felipe completaran l'equip. "És un partit important, on ens juguem molt", recordava Agné. "Ara vénen 10 jornades que ens permetran saber quina és la nostra Lliga. Encara queda molt camí i les coses han de canviar d'aquí al final.

El record de Felipe

Felipe Sanchón, que demà debutarà amb el Girona, guarda un record amarg de l'Eibar. "Va ser el darrer equip amb el qual em vaig enfrontar. Era en un play-off d'ascens a Segona A i jo jugava amb l'Hospitalet. Ens van derrotar, però no per això tinc ganes de revenja".