La nevada que va cobrir ahir Madrid va afectar els plans de treball de l'entrenament de Juande Ramos, que va haver d'improvisar una sessió en el gimnàs amb els jugadors del Reial Madrid que van poder arribar fins a la Ciutat Esportiva de Valdebebas.

Amb el terreny de joc irreconeixible, amb gairebé mig metre de neu, el tècnic manxec va haver de dirigir els seus jugadors al gimnàs per preparar l'imminent xoc davant el Mallorca. Fins i tot algun dels futbolistes blancs no van poder arribar fins al seu lloc de treball per culpa del temporal, que ha impedit a la plantilla madridista exercitar-se amb normalitat per al pròxim compromís de Lliga. Només alguns atrevits com Miguel Palanca, Wesley Sneijder o Miguel Torres van treure el cap des de la porta del vestidor i fins i tot van saltar al terreny de joc per llançar-se boles de neu.

També a Madrid, veient la fina capa blanca que cobria tots els camps d'entrenament, el tècnic de l'Atlètic, el mexicà Javier Aguirre, va decidir realitzar la sessió en el gimnàs, entrenament que va tenir una durada aproximada d'una hora i mitja. Una vegada acabada l'esmentada sessió, els jugadors van saltar a un dels terrenys de joc per realitzar uns petits exercicis de toc de pilota amb una sèrie de rondos.

Un altre dels equips més afectats per la nevada va ser el Numància de Sòria. El tècnic Serio Kresic va retardar la sessió fins a tres hores a causa de l'estat de la gespa. Els jugadors del Numància, a més, es van entrenar sobre una fina capa de neu. Els sorians s'enfronten demà a Los Pajaritos al Getafe, l'estadi del qual també presentava ahir un aspecte completament nevat. De moment la disputa del partit està a l'aire, pequè el camp dels sorians estava cobert per set centímetres de neu.