Anthony Goldwire serà la gran novetat del Sant Josep Girona avui a la pista de l'Àvila, si finalment l'equip gironí arriba al destí després que ahir no pogués volar a Madrid com ho tenia previst per culpa de la neu que va col·lapsar Barajas. L'equip de Borja Comenge viatjarà finalment avui a 2/4 de 3 de la tarda, tan sols cinc hores abans del partit, i després haurà de completar en autobús el trajecte fins a Àvila. "Haurem d'afrontar 820 quilòmetres poques hores abans de jugar i és evident que ens afectarà, però no hi podem fer res", explicava anit Borja Comenge després que una vegada a l'Aeroport de Girona, on havien d'agafar un avió de Ryanair fins a Madrid, els comuniquessin que no podien volar. El club tenia previst viatjar amb TAV com a alternativa, en comprovar que els vols d'avui anaven plens, però finalment van trobar places lliures al de 2/4 de 3 de la tarda i aquest és el que agafaran. El Sant Josep va estar en contacte amb l'Àvila durant tota la tarda.

Els gironins es presentaran davant del vuitè classificat amb l'objectiu d'agafar aire a la classificació (són a només una victòria de la zona de descens), i ho faran amb un reforç de luxe: el veterà exbase del Barça i del Pamesa, entre d'altres, i amb una àmplia experiència a l'NBA, va acceptar ahir la proposta del club gironí gràcies a la seva amistat amb Darryl Middleton i s'ha compromés fins al final de temporada. Ràpidament el club va tramitar-li la fitxa i avui ja podrà jugar alguns minuts.

Comenge va advertir que "encara no podem esperar gaire d'ell ni treure conclusions, però si que és veritat que físicament està bé i l'hem vist molt il·lusionat per jugar al costat de Middleton". De Walton va dir que "volem veure'l durant més entrenaments".