Falsa alarma. Les males notícies que dijous allargaven l'espera d'Igor i que, de passada, afegien incertesa a l'estrena de Felipe Sanchón van esvair-se en qüestió d'hores. Tota la paperassa per inscriure tots dos futbolistes a la Lliga de Futbol Professional va resoldre's poques hores després d'endinsar l'entorn en un camí ple de dubtes. Malgrat que el cos tècnic comptava amb l'extrem català, dijous la documentació no confirmava encara la seva presència a l'onze per enfrontar-se a l'Eibar. En el cas del brasiler, en no tenir notícies de la Confederació brasilera, la seva estrena saltava uns dies al calendari. Mals auguris que ahir mateix Raül Agné es va encarregar d'esvair ahir. El debut de Felipe Sanchón i d'Igor té data i hora.

"Tot està en regla", anunciava el tècnic de Mequinensa. "Podrem disposar de tots dos però els meus plans inicials no varien". Així doncs, Felipe serà titular contra l'Eibar. "Potser li falta ritme de competició però ha arribat en un estat de forma òptim", es justificava.

Del barceloní, Agné va reconèixer que espera que "ens aporti la velocitat i profunditat que no tenim. És un jugador capaç de generar ocasions de gol ell sol. A més, ha après molt ràpid. És el que tenen els bons jugadors; entenen les coses en poc temps".

Encara que les expectatives amb Igor son un pèl diferents, el preparador català va demostrar que es tracta d'un jugador molt important per a la plantilla. "La nostra intenció és que en els 3 o 4 partits vinents agafi el ritme a base de minuts. Així, bona part de la segona volta jugarà els 90 minuts sempre que ho cregui necessari. No estem per perdre el temps amb els davanters perquè estem bastant castigats en aquest aspecte". Dit això, va confirmar que "Igor estarà a la banqueta".

Amb aquestes dues novetats, Agné va assegurar que "al mercat d'hivern, malgrat les nostres possibilitats, hem aconsegit dos jugadors que ja eren una prioritat aquest estiu. Espero que el rendiment de Felipe, Igor i també d'Hiroshi faci que la plantilla sigui més competitiva. Golejadora? Això ja no ho sé, però tant de bo aportin un plus a dalt".

Del japonès, encara amb el dubte de si tindrà fitxa amb el juvenil o no, Agné va deixar entreveure que la seva preferència és que el nipó no tingui fitxa del primer equip. "Prefereixo quedar-me amb tota la plantilla, però crec que hauré de prendre decisions".