No hi ha excuses. Ni el fred, ni la pluja, ni l'estat de la gespa ni, per si de cas, l'àrbitre, han d'impedir que el Girona superi aquesta tarda l'Eibar. Els blanc-i-vermells necessiten refer-se d'una estrena d'any d'allò més accidentada després de caure a Tarragona (3-0) i fer bo així el factor camp; aquell que els ha permès reeixir, de moment, i fer una bona temporada. Amb la presència de Felipe Sanchón a l'onze titular i d'Igor a la banqueta. Els homes d'Agné esperen batre un rival directe que lluita per escapar de la part baixa de la classificació.

Per sumar tres punts vitals, el tècnic aposta per Diego Rangel a l'eix de la defensa, absent des del passat mes de novembre. Marc Bernaus, titular en els últims partits, deixarà la seva posició a Migue, ja recuperat d'un refredat. Tot indica que Albert Manga acompanyarà Matamala al mig del camp, mentre que les bandes seran propietat de Xumetra i Raúl Martín. L'andalús serà titular en detriment de Chechu, malalt.

Felipe, l'últim fitxatge d'hivern, completarà la davantera al costat de Paco Esteban. El brasiler Igor esperarà la seva oportunitat a la banqueta, encara que tot indica que gaudirà d'alguns minuts.

L'Eibar, per la seva banda, arriba a Girona amb la intenció de sumar una victòria com a visitant, que se li resisteix des del passat 31 d'agost. La baixa d'Urzelai i la presència d'Arruabarrena, fitxat aquesta setmana, són les seves principals novetats.