11 de gener de 2009
11.01.2009

El Palamós vol iniciar la segona volta derrotant un rival directe

Els homes de Jordi Condom avui reben al Nou Estadi (12h) el Cornellà, un equip que també lluita per evitar la zona de descens i que fa nou jornades que no coneix la victòria

11.01.2009 | 01:00
Constantin Petalla, igual que Marc Teixidor, avui tornen a l´equip.

El Palamós comença aquest migdia (12 h.) la segona volta del campionat amb l'objectiu de sumar si no vol caure a uns llocs de descens que té ben a prop. Els de Condom tenen els mateixos punts (16) que el Vilajuïga, que ocupa posicions de descens (18è). Fent un cop d'ull a les estadístiques queda ben clar la necessitat que tenen de guanyar tant els de Palamós com els de Cornellà; els locals fa tres mesos que no guanyen a casa, l'última victòria data del passat 12 d'octubre, mentre que els del Llobregat fa nou jornanes que no guanyen, i han sumat durant aquest temps només dos punts dels últims 27 en joc.
El Palamós, que va trencar el passat diumenge davant el Prat (0 a 3) una ratxa de tres partits d'imbatibilitat, espera recuperar el camí dels bons resultats en l'intent de salvar la categoria davant un rival directe, segons l'entrenador del Palamós, Jordi Condom, "tots els partits són importants però aquest és vital". Per al partit, Condom recupera Petalla i Marc Teixidor, després de complir un partit de sanció davant el Prat, encara que Celaya, Diego, Carmelo, Vichu i Marc Teixidor tenen molèsties.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes