Sense marge d'error. El Girona afronta aquesta tarda un partit crucial per a les seves aspiracions si vol mantenir el bon rumb a la Segona Divisió A. Els partits d'ahir així ho determinen, sobretot després del triomf del Múrcia davant l'Albacete gràcies a un gol del serbi Despotovic. D'aquesta manera els murcians, amb un partit menys, sumen ja 19 punts i apropen la frontera amb el descens, que ara se situa a sis punts.

A part de permetre respirar, una victòria contra l'Eibar ajudaria els blanc-i-vermells a acostar-se, a poc a poc, a la part alta de la taula. A l'espera del Xerez-Tenerife d'avui, que enfrontarà el tercer i quart classificats, l'ascens podria quedar a tres punts sempre que el Girona guanyi i andalusos i canaris no passin de l'empat.

És per aquest motiu que els d'Agné, que es mantenen catorzens a la taula tot i els sis partits d'ahir, hauran de superar abans l'Eibar, el dissetè classificat.

La jornada d'ahir també va deparar una sorpresa inesperada. Va ser al Rico Pérez, on l'Alacant, contra tot pronòstic, va endur-se el derbi contra l'Hèrcules (1-2).