Sembla ser que el Banyoles B no s'escapa de les últimes posicions en la classificació i torna a endur-se una derrota enfront un rival que descansa en la zona mitjana: el Vilamalla, al qual va guanyar tan sols per la diferència d'un punt.

Va ser un partit amb molta fressa i poca endreça, en el qual tant el Banyoles B com el Vilamalla varen jugar, sobretot, a no perdre, la qual cosa va portar a un correcamins, sense dominador indiscutible i amb poques ocasions clares d'acostar-se a la porteria contrària i esgarrapar algun gol. Els desencerts, però, sí que hi varen ser presents i van tenir un paper important.

Malgrat que el Vilamalla es va avançar en el marcador amb un gol molt matiner de Pallí en el minut 8, el conjunt local va respondre amb fermesa i determinació, aconseguint empatar en el 33 mitjançant un gran gol de Francisco. Arribats en aquest punt del partit, es va imposar la millor tècnica visitant, i molt a pesar de la bona actuació de Sergi Cortina, amb unes bones aturades, els tres punts van caure del costat de l'Alt Empordà, en el minut 64, després que Pallí aprofités una jugada per l'esquerra d'Aris, afusellant per baix la porta de Sergi Cortina.

Així doncs, el Banyoles B ha de incrementar el seu ritme de joc i posar-hi mésganes en els pròxims encontres si vol acabar amb la seva mala ratxa.