L'actitud que va mostrar l'Euromat-Estartit al camp del Llevant va ser l'actitud que es demana a un equip que, tot i que aquest any veu com se li escapen més punts dels que aconsegueix sumar, té ganes de seguir treballant i millorant a cada partit. El resultat final, injust no per la derrota, sinó per la quantitat de gols aconseguits per les locals, va ser un miratge, ja que les baixempordaneses van donar, en tot moment una bona imatge, i mai van abaixar els braços.

La clau del partit s'ha de buscar en el segon i en el tercer gol del Llevant, en posició més que dubtosa per fora de joc. Veient-se 3-0 poc abans del descans, i rebent el quart a cinc minuts per acabar la primera part, l'Euromat l'Estartit va veure el partit perdut. Això sí, mai les gironines es van entregar i no van abaixar els braços en cap moment.

A pesar de l'àmplia golejada encaixada, l'Estartit va estar amb ganes de jugar amb un Llevant que aspira a tot i va tenir el partit controlat fins al minut 30, en què les locals van aconseguir el primer gol. Tot i el 4-0 al descans, les baixempordaneses no es van desinflar i, en la segona part van seguir practicant el seu futbol, sense mirar el marcador, intentant arribar a l'àrea, amb molt bona actitud, i van aconseguir posar el 5-1 en el marcador i enviar dues pilotes més al pal.

Rafael Gil, en acabar el partit va declarar que "aquesta és l'actitud que hem de mantenir", i es mostrava convençut que "si seguim així no haurem de patir per la permanència". A més, el tècnic va remarcar que "és el millor partit que hem fet des que dirigeixo l'equip", tot i que es va lamentar de la "poca sort que tenim amb els arbitratges".

El proper partit de l'Euromat l'Estartit al camp de l'Espanyol, un altre dels equips que lluita pel títol, es jugarà dissabte vinent a la tarda i serà retransmès per Televisió de Catalunya, en el qual no descarten donar la sorpresa.