Victòria clara del Llagostera en un partit en el qual va ser molt superior, en què el joc va ser molt físic i amb molt poques ocasions de cara a porteria. El Llagostera va saber aprofitar aquestes poques oportunitats per endur-se el partit d'una manera còmoda.

L'Igualada, que és un equip molt jove, va donar guerra, sobretot pel que fa a la línia defensiva, lluitant molt i fent moltes faltes, dedicant-se a no deixar jugar a l'equip contrari durant tot la primera part. El Llagostera, que va portar el domini del joc en tot moment, va saber aprofitar l'única ocasió de gol que va tenir i David Costa va aconseguir batre el porter local, en una jugada en la qual va rebre la pilota al vèrtex de l'àrea, va fer un bon driblatge, la va picar per sobre el porter, i la va fer entrar al segon pal.

Al segon temps va continuar la mateixa tònica, amb domini del Llagostera, mentre que l'Igualada corria molt, però sense arribar a porta amb perill. Ahir va ser del dia de Sile, que va reivindicar la seva titularitat amb dos gols i jugant com a ell li agrada, en un camp molt ample i amb velocitat, ja que el Llagostera feia mal al contraatac. El 0-2 va arribar després d'una jugada molt ràpida, en la qual se'n va anar per cames dels defensors, i va fer-la entrar per l'escaire. Un parell de minuts després l'Igualada va tenir l'ocasió més clara a la sortida d'un córner i la rematada d'Enric va anar a picar al travesser.

A les acaballes, en un altre contratac, Sile va agafar l'esquena als defensors i va batre el porter local per baix. Amb aquest resultat, el Llagostera recupera la segona posició a la taula classificatòria de Primera Catalana.