Primera victòria de l'any i fi a una ratxa de tres mesos sense guanyar a casa. El Palamós va sumar tres punts molt treballats davant un Cornellà que fa deu partits que no guanya i que veu com l'equip de Jordi Condom s'apropa a dos punts.

Però no tot van ser alegries al Nou Estadi perquè un dels jugadors més estimats per l'afició local, Vichu, deixa el Palamós per culpa de la delicada situació econòmica que pateix el degà del futbol català. Ho ratificava el mateix Jordi Condom en acabar el partit: "El trobarem molt a faltar perquè és un excel·lent company i un líder al vestidor". L'entrenador palamosí es resisteix a perdre'l i no llença la tovallola afirmant que avui "parlaré amb ell perquè encara mantinc esperances que segueixi".

Pel que fa al partit, el primer minut va arribar el primer gol palamosí. Una excel·lent centrada del debutant com a titular Jaume Pinilla, des del costat dret, va ser rematada amb el cap per el davanter Maese per iniciar de manera immillorable el partit. L'alegria pel matiner gol de Maese tan sols va durar catorze minuts perquè Cervantes també mitjançant una centrada des del costat esquerre, va penjar una pilota al cap de Dani Delgado, que saltant més que ningú i amb l'ajuda del pal, va fer l'empat a un. En temps afegit de la primera part (minut 48), Carmelo va fer una passada a Diego i el migcampista del Palamós va caure a l'interior de l'àrea per una falta d'Edgar. El penal el va xutar Vichu però Iñigo va aturar el llançament. Molt atent al refús va aparèixer Diego per esmenar l'error del seu company i fer pujar el gol que suposaria finalment la victòria del Palamós.

En la segona part el Palamós va treure l'orgull i l'amor propi davant les adversitats per mantenir el resultat favorable, tot i jugar durant més de trenta minuts amb un home menys per l'expulsió del central Gallardo. El Palamós no va acusar la inferioritat numèrica i va ser l'equip que va provocar més perill i va gaudir de més ocasions que el Cornellà. Al minut 63, l'arbitre Molina Fernandez no va xiular un penal molt més clar que el que va suposar el 2 a 1. L'acció que no va voler castigar l'arbitre, va ser una caiguda de Vichu una vegada superat el porter Iñigo. A les acaballes del matx, el Cornellà va provocar un ensurt a la parròquia local, quan Chiqui, mitjançant un xut de falta, va posar a prova a Bayona, que va salvar espectacularment el seu equip.