La Comissió Antiviolència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha sol·licitat al Comitè de Competició d'aquest organisme l'expulsió del campionat de la Tercera Regional del FC Bada Bing.

Ho sol·licita per la suposada agressió que alguns dels seus jugadors van cometre contra futbolistes del Club Atlètic Rosario Central de Catalunya durant el partit que va enfrontar dissabte passat els dos equips i que va haver de ser suspès a la segona part.

Després de la reunió extraordinària que la Comissió Antiviolència va celebrar ahir per tractar aquest assumpte, el seu president, Antonio Bermudo, va llegir un comunicat en el qual instava el Comitè de Competició de la FCF a "obrir un expedient extraordinari amb l'aplicació de la màxima sanció que permeti el reglament federatiu" per al Bada Bing, i que aquest sigui sancionat "amb l'expulsió de l'equip i amb la inhabilitació dels jugadors culpables".

Els fets van tenir lloc dissabte passat 10 de gener, quan aquest equip de futbol aficionat es va enfrontar al Rosario Central, integrat per una majoria de jugadors sud-americans.

El partit va haver de suspendre's en el minut 74, quan diversos jugadors del Bada Bing, acompanyats d'un grup de seguidors d'aquest equip, van començar a donar cops amb objectes contundents contra jugadors i directius de l'equip rival, després de l'expulsió d'un company. L'altercat, que havia començat molts minuts abans amb constants insults racistes, va acabar amb deu membres de l'expedició del Rosario Central -set d'ells jugadors- a l'Hospital del Mar, on van ser atesos per diverses ferides i traumatismes. La Comissió Antiviolència considera provats els fets denunciats.