04 de juny de 2009
04.06.2009

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Javi Salamero cedeix la banqueta a Miquel Olmo, que s'estrenarà a Ipurúa

El director esportiu assegura que el tècnic vallesà pot reunir el perfil per ser l'entrenador del Girona de la propera temporada 2009/10

04.06.2009 | 02:00
Miquel Olmo ja és a tots els efectes, l´entrenador del Girona.

Un repte, una responsabilitat i un premi alhora. D'aquesta manera agafa Miquel Olmo el relleu de Javi Salamero a la banqueta del Girona i es converteix en el tercer entrenador blanc-i-vermell de la temporada. Salamero va anunciar ahir que torna als despatxos per planificar ja la temporada 09-10 i confia a Olmo la missió de dirigir l'equip en aquests últims tres partits i d'aconseguir el punt que fa falta per assolir la salvació matemàtica. Convençut al cent per cent que el Girona certificarà la salvació, Salamero va assegurar també que la feina de Miquel Olmo deixarà "un bon sabor de boca" i que, "qui sap si es prorrogarà més temps", obrint una porta a l'opció que el terrassenc sigui el tècnic de la temporada vinent. Mentrestant, Olmo segueix amb el mateix discurs amb què va arribar i que l'ha conduït a l'èxit. "No vull pensar més enllà del partit a Eibar. Si ha de venir quelcom més, ja se'n parlarà en el seu moment", va dir en referència a la possibiltat de seguir ocupant el càrrec la campanya 09-10. I és que Olmo encara no dóna per fet la salvació. "Hem fet dues passes importants però matemàticament encara no l'hem pogut obtenir".
Salamero marxa amb un balanç de dues victòries en dos partits que han deixat la permanència a tocar. "Sóc una persona al servei de l'entitat i vaig acceptar el càrrec amb humilitat i honradesa", explicava el tècnic que afegia que "ara que hem tingut la sort d'enllestir-ho aviat, sóc més rendible en el disseny del proper exercici". En el seu discurs de comiat, el director esportiu va voler donar les gràcies als jugadors i va reivindicar que no ha nascut "amb flor" sinó que "treballa per trobar la sort".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?


Buscador de deportes