El davanter del Barcelona Samuel Eto'o i l'Inter de Milà han arribat a un principi d'acord pel qual el camerunès percebrà 10 milions d'euros per temporada més primes fins al 2014.

Segons publica avui el diari esportiu italià "La Gazzetta dello Sport", l'acord va ser aconseguit a la reunió que van mantenir ahir a Milà el representant del jugador, Josep Maria Mesalles, i la directiva del club "nerazzurro", i que les primes estaran lligades als resultats aconseguits per l'equip, i no als gols marcats.

Mesalles va tornar a la nit a Espanya per tractar amb el Barcelona l'últim escull per al traspàs d'Eto'o a l'Inter, una prima d'entre tres i quatre milions que el davanter reclama per a la seva sortida de l'equip català.

El rotatiu italià també recull una telefonada que va tenir lloc ahir i en què Eto'o va parlar des de França amb el director tècnic de l'Inter, Marco Branca.

En ella el camerunès es va mostrar "entusiasmat" amb l'Inter i "convençut de tornar la Lliga de Campions a Milà".

"La Gazzetta dello Sport" indica que les proves mèdiques podrien realitzar-se ja aquesta nit i que el fitxatge es farà oficial en les pròximes hores.

Quant a la cessió del bielorús Alexander Hleb, el seu agent, Maurizio Gaudino, ha assegurat que ningú li ha comunicat res amb relació a l'Inter.

"Estaran parlant els dos clubs", ha precisat Gaudino en unes declaracions publicades pel diari digital "Calciomercato.it", i ha afegit que "és obvi" que Hleb "no és feliç" a Barcelona.

Per al migcampista, "l'Inter representa un destí desitjat", segons el seu representant.