Les negociacions per al fitxatge del jugador camerunès del Barcelona, Samuel Eto'o, per l'Inter "van bé, però estem buscant una solució per a tots els punts", va dir ahir el representant del futbolista, Josep Maria Mesalles, després d'acabar la reunió amb els representants del club llombard.

Mesalles, va dir que havia parlat quatre hores amb els dirigents de l'Inter i que tornava a casa i que "potser" tornaria demà a Milà. La reunió es va celebrar al despatx milanès de l'advocat Rinaldo Ghelfi, vicepresident de l'Inter i hi van assistir Mesalles i el representant del club interista Gabriele Oriali.

Oriali no va descartar que les converses prossegueixin viu, després d'indicar que fins ara no s'ha arribat a cap acord per al fitxatge del camerunès. Segons els mitjans italians Eto'o demana onze milions d'euros per temporada per anar a l'Inter de Milà, que està disposat a pagar-ne deu.

Per la seva banda, el dirigent interista, Massimo Moratti, va assegurar que la negociació avança, pel que és optimista. "Les negociacions avancen, no en tinc certesa, però estic confiat. Esperem vestir un altre campió de neroazzurri. Tot i les paraules de Guardiola, estem convençuts del seu valor. Pel que fa a Ibrahimovic, és un gran professional i no puc oblidar que gràcies als seus gols vam aconseguir l'scudetto. Amb nosaltres ha tingut sempre una actitud impecable", va assegurar.

Des de fa una setmana es conjectura sobre l'arribada al Barcelona d'Ibrahimovic a canvi que el club català pagui una quantitat al voltant dels 40 milions i de traspassar Eto'o a l'equip milanès. Sigui com sigui, el futur d'Eto'o és cada cop més neroazzurro i en les properes hores podria desencallar-se l'operació que ha de dur Ibrahimovic a Can Barça.