23 de juliol de 2009
23.07.2009

La inscripció d'Hiroshi comportarà en breu una baixa al primer equip

en sobra unAmb Felipe Sanchón, Igor de Souza i el jove japonès, el Girona disposa de 26 jugadors i haurà de descartar un home. el sacrificatDirecció esportiva i cos tècnic han consensuat molt la decisió que podrien comunicar al futbolista afectat en les properes hores

12.01.2009 | 01:00
Raúl Martín, en la imatge lluitant amb Txema Añibarro, va ser qualificat per Raül Agné com el "millor" jugador del partit.

Igor de Souza i Felipe Sanchón han ocupat les dues úniques places vacants a la plantilla del Girona d'aquesta temporada, completant, d'aquesta manera les vint-i-cinc fitxes disponibles. El tercer fitxatge d'hivern, Ibusuki Hiroshi, però, comportarà que un dels integrants de la primera plantilla del Girona li cedexi el lloc. Així, està previst que en breu, molt probablement avui mateix, el club faci oficial quin jugador és donat de baixa federativament.
El director esportiu del Girona, Javi Salamero, ha treballat de valent des que es va tancar el mercat d'estiu per poder satisfer les peticions de Raül Agné. En aquest sentit, a començaments de desembre, Salamero ja havia tancat el fitxatge d'Igor i el brasiler ja s'estava entrenant amb l'equip. En la mateixa línia, el club va estar molt ràpid i hàbil a l'hora de concretar la cessió de Felipe Sanchón per part de l'Aris. Aquests dos homes eren les dues prioritats de la direcció esportiva fins que va aparèixer un jovenet procedent del Japó que va captivar Agné. Amb només 17 anys, Hiroshi va enlluernar el cos tècnic en els entrenaments que va fer amb l'equip. El jove japonès va convèncer tant que el Girona es va decidir a incorporar-lo i després de solucionar tots els tràmits burocràtics i Hiroshi es va incorporar al Girona.
En un primer moment, el club s'havia plantejat inscriure Hiroshi, a l'equip juvenil però al final ho farà amb la primera plantilla. Així, amb Igor, Felipe i Hiroshi, el Girona compta amb 26 jugadors al primer equip i, per tant, en sobra un. Presa la decisió, el club haurà de decidir si es rescidneix el contracte del jugador escollit o si continua entrenant-se sense fitxa.
Es repeteix el cas de la temporada passada, quan el Girona va decidir inscriure Dorca -després de superar una greu lesió-. Justament ara fa un any, la direcció esportiva va haver d'afrontar el maldecap d'haver de descartar un jugador del primer equip. Aleshores, el sacrificat fou Sergi Raset.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes