Vist i no vist. El pas del defensa Albert Serra pel Palamós ha sigut tan sorprenent com efímer: l'exGirona ja no va participar en l'amistós de dijous a Sant Antoni de Calonge i ahir va arribar a un acord amb el Llevant per seguir jugant a Segona Divisió A i competir en la mateixa categoria de l'equip de Cristóbal Parralo.

Després que el Girona li comuniqués que no hi comptava, Serra va demanar al Palamós la possibilitat de fer la pretemporada a les ordres de Condom. El futbolista gironí, veient que no li sortia cap oferta del seu interès, va decidir jugar a Tercera amb els palamosins. El mateix dia de la seva presentació, però, Serra va deixar una porta oberta a una possible marxa i aquesta possibilitat s'ha fet realitat un dia abans d'iniciar-se la lliga. El nou jugador del Llevant indemnitzarà el Palamós amb una quantitat econòmica que el club no ha volgut revelar. La baixa de Serra no és l'única que s'ha produït en les últimes hores en un Palamós que buscarà reforçar la posició de central, després que el migcampista provinent del Gavà, Albert Criado, hagi rescindit el contracte per motius laborals.

Per la seva part, els altres tres equips de Tercera Divisió de les comarques gironines, lluitaran per objectius molt similars: la permanència. El Llagostera debutarà a la categoria i ho farà a casa contra la Pobla de Mafumet.

Per altra banda, el Blanes s'estrena avui al camp de la Rapitenca, en una campanya on l'objectiu número 1, serà la salvació. El quart representant gironí, el Cassà, ha estat l'únic conjunt de les comarques gironines que ha canviat l'entrenador. Bertu Fernández fins ara a la banqueta del Guíxols ocuparà el lloc de Robert Vila. Els cassanencs també es conformen amb la continuïtat de la categoria.