Les oficines del Girona FC a Montilivi estaran obertes aquest matí a partir de les 10 i fins les 2 de la tarda per tal que aquells abonats que no hagin retirat el seu carnet ho puguin fer. A la tarda, abans del partit contra el Cartagena (18.00), els socis no podran recollir els abonaments, amb la qual cosa si volen accedir a l'estadi només els quedarà la possibilitat de comprar una entrada.

El Girona reparteix els carnets des de principis d'aquesta setmana, i segons va explicar ahir el vicepresident econòmic, Josep Sierra, fins ahir al vespre ja s'havien entregat més de 3.500 abonaments. Aquesta temporada, amb la transformació en Societat Anònima Esportiva, els tràmits per disposar del carnet d'abonat s'han retardat, però els socis ja els tenen a la seva disposició.

El club manté els preus de la temporada passada, 100 euros la general i 450 la tribuna, i al desembre ja es plantejarà com comercialitzar la grada de preferent, que ja estarà reconstruïda. Les entrades per als no abonats valdran 40 euros a tribuna i 25 a general.

D'altra banda ja s'han fet públics els horaris de la segona jornada de la Lliga Adelante, la del proper cap de setmana (a Primera no hi haurà competició pels partits internacionals de classificació per al Mundial). El Nàstic-Girona es jugarà dissabte i serà televisat pel canal 33, que també oferirà el Girona-Cartagena d'aquesta tarda.

Horaris Jornada 2 Lliga Adelante

Nàstic-Girona 18.00 (db.)

Còrdova-Vila-real B 18.00 (db.)

Recreativo-Castelló 18.00 (db.)

Osca-Las Palmas 18.00 (db.)

Cartagena-Rayo Vallecano 18.00 (db.)

Llevant-Cadis 20.00 (db.)

Numancia-Elx 18.00 (dg.)

Reial Societat-Múrcia 19.00 (dg.)

Salamanca-Celta 19.00 (dg.)

Hèrcules-Betis 19.00 (dg.)

Albacete-Real Unión 21.00 (dg.)