"Parlant clar, m'han fet una gran putada descartant-me quatre dies abans que es tanqui el mercat de fitxatges. Jo me'n vaig amb la consciència ben tranquil·la, perquè m'he portat millor jo amb ells que ells amb mi". Així de contundent es va mostrar ahir el ja exporter del Girona, Rafa Ponzo, minuts abans d'acomiadar-se dels seus antics companys de vestidor. El veneçolà es va presentar pels volts de les set de la tarda a l'estadi i va ?seguir l'entrenament des d'un costat del camp annex. Mentre els jugadors treballaven a les ordres de Cristóbal, Ponzo va valorar la seva sobtada baixa com a conseqüència de l'arribada d'Albert Jorquera.

"Feia temps que estaven en converses amb ell i trobo que no hagués passat res si m'ho haguessin dit fa 20 ó 30 dies. Així m'hauria pogut buscar un altre destí. Ara tothom té la porteria coberta. Ells diuen que ho tinc fet amb el Las Palmas, però no és cert. Jo sóc un dels noms que hi ha sobre la taula, però n'hi ha un parell més i no hi ha res clar. A veure si surt alguna cosa, sigui a Espanya o a l'estranger", va explicar el jugador veneçolà.

La pel·lícula dels fets va ser la següent. Segons Ponzo "jo m'estava entrenant durant la setmana amb l'objectiu de ser titular contra el Cartagena i fitxen Jorquera. L'endemà em criden i em diuen que jo sóc el sacrificat per la seva arribada. M'he preguntat el per què, però no l'he trobat. Ho haurien de dir ells". L'exjugador del Girona creu que la decisió no té res a veure amb el fet que la temporada passada l'impliquessin en un possible cas de compra-venda de partits, fet que va provocar que tota la plantilla i el president surtissin públicament per donar-li suport.

Ponzo va agrair el tracte rebut per l'afició, va assegurar que desitja el millor al Girona FC, i va assegurar que havia passat dos anys i mig molt bons al club i a la ciutat. "Hem viscut dos ascensos seguits i l'any passat ens vam mantenir. Les coses han sortit bé". Avui Ponzo té previst veure en directe el Girona-Cartagena.