Xumetra i Gerard són dues baixes sensibles al Girona, però la Reial Societat que l'equip de Cristóbal es trobarà aquesta tarda a Anoeta també va justa d'efectius. A Sant Sebastià la visita dels blanc-i-vermells es veu com una oportunitat d'anar cap a dalt i de convertir Anoeta en un fortí, més si es té present que el proper cap de setmana els bascos tornen a jugar a casa contra l'Osca. Sis punts en set dies, aquest és l'objectiu que s'han marcat, fet que permetria consolidar-se com un rival temible de local i propulsar-se cap a la zona d'ascens.

La Reial Societat no ha perdut cap partit i ve de vèncer al Nou Estadi al Nàstic de Tarragona. Ara bé, ja és clar que Mikel Aranburu serà suplent i que és baixa segura el lateral català Alberto De la Bella. El jugador del planter Sarasola seria el seu substitut en la defensa.

L'altra absència destacada és la del futbolista cedit pel Mallorca Emilio Nsue (que el Girona pretenia l'estiu passat, però que finalment, en aquell moment, va acabar al Castelló), convocat amb la selecció espanyola; El porter xilè Claudio Bravo tornarà probablement a la titularitat, després d'una setmana marcada pel pols que Riesgo ha obert amb el club per la seva renovació.

Si per la Reial Societat els dos propers partits poden marcar la tendència de la temporada, no ho serà menys pel Girona, que sap que dissabte que ve rebrà un rival directe com el Real Unión i que després haurà de visitar l'Osca, que ahir va perdre a casa contra el Nàstic (0-1), un altre equip que lluita, abans que res, per la permanència a Segona.

Retorn després del partit

L'expedició del Girona té previst iniciar el camí de retorn cap a la ciutat just després del partit, a quarts de vuit del vespre, per arribar a Montilivi cap a les tres de la matinada. Demà la plantilla tindrà descans i no es tornarà a exercitar fins dimarts, a partir de 2/4 d'11 del matí, a Montilivi.

Els jugadors que no van viatjar sí que treballaran a partir de demà a l'estadi; és el cas de Sarmiento, Almirón o Diego Rangel. Aquesta setmana la majoria de sessions preparatòries seran a Montilivi menys la de dimecres, a Riudarenes.