Blanes i Cassà disputen aquesta tarda (17.00h) el primer derbi gironí de la temporada a la Tercera Divisió, el partit més destacat d'aquesta jornada.

Ambdós equips ho fan després d'haver aconseguit tres dels nou punts possibles fins ara. Els blanencs arriben a l'encontre després de caure 2-1 al camp del Vilanova, mentre els cassanencs es planten en el matx després d'haver sumat la primera victòria de la temporada a casa contra el Prat. El tècnic del Blanes, Paco Carballo, espera "un partit complicat, davant un equip que segurament lluita pels mateixos objectius que nosaltres, mantenir la categoria i que ens posarà les coses molt complicades". L'entrenador visitant, Bertu Fernández, exposa un discurs similar, on assegura que "no serà gens fàcil guanyar-los, ja que cal tenir en compte la qualitat i experiència del Blanes".

Per part seva, el Palamós espera amb moltes ganes l'enfrontament d'aquesta tarda a Balaguer (18.00h) per fer bo el 3 a 1 de diumenge passat davant l'Amposta. El tècnic Jordi Condom explica que "ara volem treure'ns l'espina clavada de Benavent i guanyar a fora, sabem que serà una guerra perquè juguem en un camp petit, de gespa artificial i contra un equip més contundent que el de la temporada passada i que no patirà tant per salvar-se, si bé tindrem les nostres opcions". El degà té les baixes segures d'Arau, Sarabia i Quintanilla, mentre Ferran, Vila i Maese són dubte.

Finalment, el Llagostera, que juga aquest migdia (12.00h) al camp del Prat, intentarà puntuar per tal de poder continuar sumant en el seu debut a Tercera Divisió. L'entrenador llagosterenc Oriol Alsina assegura que "el Prat és un equip de play-off que arriba en aquest partit ferit després de perdre al camp del Cassà i que practica un molt bon futbol".