L'equip local dirigit per Borja Comenge ha començat per davant en el marcador gràcies a un parcial inicial de 12-0 en els primers cinc minuts de joc amb Troy DeVries i Darryl Middleton com a protagonistes. Tot i l'encert del CB Sant Josep Girona, els barcelonins del CB Cornellà han pogut anotar la seva primera cistella als 5 minuts de joc tot escurçant i mantenint la diferència respecte els gironins a dos minuts pel final del primer període (20-14). A l'acabar els primers 10 minuts de joc, 27-21 en el marcador favorable al conjunt gironí amb 10 punts i 7 rebots de Middleton i amb Xavi Rabaseda com a millor jugador visitant.

Al segon període, les diferències entre tots dos equips s'han mantingut sense superar la barrera dels 10 punts i amb el CB Cornellà retallant distàncies respecte els jugadors dirigits per Comenge. A pocs segons per finalitzar el quart, els gironins han tornat a marxar en el marcador arribant al descans amb un 43-32 a favor.

A la represa, el CB Sant Josep Girona ha continuat en la mateixa línia, tot mantenint les distàncies respectes els barcelonins (64-50) i portant el ritme del matx augmentant la diferència respecte els visitants. Al final, el CB Sant Josep Girona s'ha imposat per 73-61 i es proclama campió de la Xa Lliga Catalana LEB Trofeu San Miguel 0,0% 2009