L'argentí Fernando Gago i l'alemany Christoph Metzelder es van sumar ahir a l'entrenament del Reial Madrid a la Ciutat Esportiva de Valdebebas, on els titulars davant el Milan es van exercitar al marge, amb l'excepció de Raúl González i Esteban Granero, que van treballar a un ritme més alt.

Després de la derrota davant els italians (2-3), el tècnic Manuel Pellegrini va dirigir la primera de les dues sessions que té per preparar el pròxim encontre de la lliga contra l'Sporting de Gijón, demà dissabte 24 al Molinón (20.00 hores), amb l'absència del francès Lass Diarra, que va viatjar França per motius familiars. Mentre el portuguès Cristiano Ronaldo, el francès Karim Benzema, els holandesos Royston Drenthe i Ruud van Nistelrooy i l'argentí Gonzalo Higuaín van treballar de nou en el gimnàs.

La principal novetat de la sessió va ser la presència juntament al gruix del grup de Gago i Metzelder, que evolucionen favorablement de les seves lesions. El defensa alemany portava sense entrenar-se amb la resta des del passat 13 d'octubre, data en la qual va patir un esquinç amb sinovitis aguda en el turmell dret.