El Menorca va demostrar perquè és un dels màxims favòrits a l'ascens superant el Sant Josep (75-65) que va perdre el primer partit d'aquesta temporada a LEB Or tot i plantar cara durant molts minuts i arribar a posar-se a només tres punts al principi del darrer quart (57-54). Albert Sàbat no va jugar ni un minut i els locals van saber aprofitar la seva major rotació de banqueta per jugar amb molta intensitat en defensa guanyar el partit davant un pavelló Maó molt entregat amb 5.000 espectadors.

Menorca: Umeh (14), Montañana (5) Ciorciari (7), Guzmán (7), Otegui (8), Marc Fernández (5), Diego Sánchez (7), Turner (14) i Victor (8).

Sant Josep: Ortega (6), Jiménez, Middleton (2), Drevo (12), De Vries (20), Feliu (11), Bataller (3), Nikkila (2) i Navarro.