Una indemnització de 250 euros per a l'agredit i una multa de 180 (6 euros diaris durant un mes). Això és el que li costarà a l'ara exentrenador del juvenil B del Lloret Santi Fontrodona la seva agressió, amb mossegada inclosa, al tècnic del juvenil B del Blanes, Diego Pena, en el derbi del 25 d'octubre passat. Fontrodona va assegurar ahir, durant el judici de faltes celebrat a Blanes, que vol presentar recurs perquè entén que ell reaccionava davant una agressió anterior de Pena, però la sentència no va tenir en compte aquesta versió després d'escoltar les dues parts i el testimoni de l'àrbitre del partit. En el mateix judici es va multar amb 90 euros (6 euros per dia durant 15 dies) un pare de l'equip del Lloret que també hauria intervingut en la baralla segons el relat de l'àrbitre. Pena no l'hauria denunciat ni va poder ahir identificar aquest presumpte segon agressor i, per això, aquest no haurà de pagar cap indemnització a l'entrenador del club blanenc.

Els fet que ahir van passar pel jutjat del Blanes es varen desencadenar després que s'hagués de suspendre un partit de juvenils abans d'acabar pels crits racistes del públic de Lloret a un jugador d'origen africà del Blanes. L'àrbitre va decidir suspendre el partit en una decisió que va acabar provocant una tangana al mig del camp, amb intents d'agressió al col·legiat, a qui un jugador local va arribar a colpejar, i la consumada, segons es va resoldre ahir al jutjat, per part de l'entrenador del Lloret al seu rival del Blanes. Segons la versió de l'agredit com la del mateix àrbitre, els cops contra Diego Pena van continuar a l'entrada dels vestidors fins que es va aconseguir separar els implicats.

L'endemà del fets, el Lloret va reaccionar ràpidament acomiadant del club tant l'entrenador, Santi Fontrodona, com un jugador, Kevin Monteagudo, que també hauria participat en el palet. Un parell de dies més tard tots dos també van rebre la corresponent sanció federativa. Sis mesos per a Fontrodona i 15 partits per a Monteagudo.