sants-peralada

? Sants. Carlos, Oscar, Agustín, Pol Ubach (Alex, m.75), Vergés, X. Pascual, David, Ivi (Morales, m.46), Romario (Siles, m.80), Carlitos i Edu. ? Peralada. Buendía, Lango (Llançà 46'), Edgar, Fran, André, Alex, D.Haro (D.Fábregas, m.56), Borja (Chacón, m.67), Txiqui, Marquitos i Pol. G Gols: 1-0, m.26, Pol Ubach; 1-1, m.29, Alex (p). A Àrbitre: Jiménez Sánchez. Va amonestar amb targeta groga els locals Carlos, Oscar i Ivi i els visitants Lango i Buendía. Va expulsar per doble amonestació el jugador del Peralada Marquitos (m.65).E Estadi: La Bàscula. Uns 100 espectadors.

Partit gris del Peralada que, tot i això, va poder esgarrapar un punt de La Bàscula gràcies a un gol de penal d'Àlex cap a la mitja hora de partit que neutralitzava el gol de Pol Ubach aconseguit tres minuts abans.

A la segona part, però, el Peralada va aconseguir defensar aquest empat, ja que va veure com, al minut 65, Marquitos enfilava el camí dels vestidors en veure la segona targeta groga. A partir d'aquí el Peralada va haver d'aguantar l'embestida dels locals, que volien sumar els tres punts en joc. L'ordre defensiu imposat pels altempordanesos en els darrers vint minuts els va servir per aguantar el punt obtingut a Sants.