El grupista Hamid Kabouri va tornar a demostrar el seu bon estat de forma ahir en la cursa dels 10km de Girona organitzada per Esports Parra. Si fa unes setmanes, Kabouri va guanyar la ujada als Àngels ahir es va emportar la victòria a la línia d'arribada del carrer Migdia, on va arribar en solitari amb un temps de 31.46. El guanyador va deixar enrere, a minut i mig, un petit grup on hivia el finalment segon classificat, l'atleta de l'AA Palamós Jaume Quintana, el guanyador de l'any passat, Abdelam El Ouhabi, el veterà Pere Arco i el fondista del CN Olot Artur Roig. La victòria femenina també va ser molt clara. Louise Brown (Sant Celoni) va aconseguir la seva tercera victòria en aquesta cursa recuperant el seu millor nivell després d'un temps sense competir per maternitat. Brown va guanyar amb un temps de 35.52 mentre que la segona classificada, Susana López, va entrar amb 38.31 i Elisabeth Martí amb 40.58.

La tretzena edició dels 10 km de Girona va tornar a assolir un notable èxit de participació. Més de 1.000 participants entre la cursa absoluta i infantil van córrer pels carrers de Girona amb molta expectació de la gent, que va aprofitar el bon temps per seguir el recorregut.

Mustapha El Hachmi, Marc Sánchez i Souleymane Diallo Jallo van ser els guanyador de la cursa infantil en les categories masculines; i Júlia Ibañez, Alba Mitjavila i Anna Casabo en nenes. L'Associació Atlètica Palamós va ser el millor club classificat.