Passen les jornades i la paciència comença a esgotar-se. Ja fa tres mesos que no cobren i, als jugadors del Girona, la mosca ja els puja al nas. A les repetides denúncies del vestidor els responia el consell la setmana anterior, ajornant una possible solució per aquests dies. Paraules que els futbolistes volen convertir en fets. I ja. Bàsicament perquè, de mica en mica, la situació els comença a pesar; una llosa que se'ls comença a fer massa pesada. Els bons resultats no amagaven el malestar del vestidor, però sí que en minimitzaven els desperfectes. Ara que s'encadenen tres derrotes, el ?gruix de la plantilla fa palès el seu descontentament i treu a la llum els efectes negatius que originen els impagaments.

Tres veus van pronunciar-se ahir per part del bàndol blanc-i-vermell i totes tres, a banda d'analitzar la situació esportiva i la recent desfeta al camp del Cadis, abordaven els deutes que arrossega el consell amb relació a la seva plantilla. Sense fer sang, però amb contundència, parlava ahir el vestidor. El mateix que reconeixia que, dia rere dia, el fet de fer uns tres mesos que no cobren els està passant factura. "Evidentment, tot això ens està afectant", apuntava Ernesto Galán en roda de premsa.

El lateral va assegurar que els jugadors comencen a "tenir problemes", que els deutes els estan "perjudicant" i que aquest panorama és "molt negatiu" per a l'equip. Tanmateix, assegurava que els futbolistes intenten que això no es noti "de cara els resultats" però que, involuntàriament, "afecta el nostre rendiment i l'estat d'ànim".

"No hi ha mal ambient entre nosaltres però la gent comença a estar cansada", afegia Galán, a qui el seguia Albert Dorca en roda de premsa. El migcampista de la Garrotxa explicava que, quan els resultats "acompanyen", el malestar es pot dissimular; no obstant, prop de tres mesos sense veure ni un duro els està "afectant anímicament".

Ho repetia Moha poc després: "La gent està descontenta però la situació és la que hi ha. Esperem que se solventi aviat però, sigui ara o més endavant, seguirem donant la cara com hem fet fins ara".

I les solucions? La setmana anterior, el vicepresident Josep Rofes es reunia amb la plantilla i prometia un acord "imminent" en haver-se arribat a un acord amb Hisenda per ajornar l'embargament. Rofes afegia que aquesta setmana ja es podrien solucionar els problemes de cobrament. "Esperem... A veure si pot ser dimecres (demà) i dijous", manifestava Galán. "En teoria s'han de desencallar algunes coses aquesta setmana. Tant de bo sigui així", afegia Dorca.

D'altra banda la sessió informativa convocada pels Petits Accionistes el dijous 29 abril a les 20.30 hores es farà a la Fundació Innovació i Formació de la Universitat de Girona, ubicada a la plaça Jordi de Sant Jordi, 1, al costat dels cinemes Albèniz Plaça.