El president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, va assegurar ahir que el Barcelona "vol arribar a la final de la Lliga de Campions sigui com sigui i està intentant pressionar una mica l'àrbitre", un comportament que, tot i això, considera com a "normal".

A més, el mandatari "neroazzuro" va afirmar que l'equip està totalment "concentrat" en el duel contra el Barcelona de demà i el fet d'haver recuperat el lideratge de la Lliga italiana no els distreurà del seu objectiu, que no és altra que fer bo el 3-1 de l'anada per accedir a la final. "Pensem en el partit de la Lliga de Campions i tots estem pendents d'ell", apuntava Moratti en declaracions recollides per la pàgina web del club, afegint que el duel és d'allò més "important" per al seu equip.

Segons el president, creu que els catalans vendran cara la derrota perquè "es tracta d'una semifinal de Lliga de Campions". Del seu campionat particular, en el qual supera per dos punts la Roma quan manquen tres jornades, apuntava: "Encara queden partits importants per a nosaltres com també per als romanistes".milà |ddg