Quan semblava que el seu fitxatge era imminent, Marcos Tébar s'allunya, i molt, del Girona. La decisió de Jose Mourinho d'endur-se el migcampista a la gira del primer equip del Madrid pels Estats Units ha fet que la seva possible contractació pel Girona es compliqui. I és que malgrat que ahir el director general esportiu va reconèixer l'acord amb el Madrid pel traspàs del jugador, el fet que Tébar marxi als Estats Units fins el dia 8 d'agost pot fer desisitir ?l'interès del Girona en el seu fitxatge.

La intenció de Julià i de Raül Agné era que Tébar ja fos divendres a Navata per treballar amb el grup però això ja serà impossible i ara el Girona ja preveu alternatives. La que és més a prop de concretarse és la d'Ángel Martínez (Espanyol) que, a més de l'oferta del Girona, també en té una del Salamanca i una de la Ponferradina. Tot i això, l'operació per tancar la cessió del germà de Jose depèn de l'acord amb què l'Espanyol i el Girona es repartirien el pagament de la fitxa.

Julià va anunciar ahir al matí que el Girona havia arribat a un acord amb el Madrid pel traspàs de Tébar a canvi d'una quantitat "simbòlica i irrisòria". Tot i que, en cas de confirmar-se, es tractaria del primer traspàs en molts anys a la història del club -cas Calle, a part-, Julià va insistir en els beneficis de l'operació per al Girona. En aquest sentit, la intenció del club gironí era que Tébar signés un contracte de tres anys i treure profit d'un traspàs potencial en un futur. És la política que està duent a terme el Girona amb els jugadors joves i prova d'això és que Delgado, un altre futbolista amb projecció, també ha signat un contracte de tres anys.

El màxim responsable esportiu del Girona va assegurar que treballen per tenir lligades dues o tres incorporacions més abans de marxar cap a Navata. A més a més, Julià va precisar que es busquen dos migcentres, un extrem esquerre i un davanter i va deixar en stand by la possibilitat d'incorporar algun central més. Pel que fa a la continuïtat del lateral esquerre brasiler de l'Espanyol, Wellington, Julià va assegurar que l'última paraula la tindrà Raül Agné.