Jesús España, defensor del títol, va aconseguir la medalla de plata a la final de 5.000 metres dels campionats d'Europa per darrere del britànic Farah. España no va poder respondre a l'atac de Farah en els últims 200 metres i va arribar a la meta en 13:33.12 després d'avançar Ibrahimov, mentre que Bezabeh, que va fer bona part de la despesa, va acabar setè amb 13:43.23 i Sergio Sánchez es va retirar a dues voltes del final. L'atletisme espanyol, que havia guanyat per mitjà d'Isaac Viciosa, Alberto García i Jesús España els tres últims títols europeus dels cinc quilòmetres, va lliurar la corona a Gran Bretanya, que no el guanyava des de 1986. La d'España és la quarta medalla per a la delegació espanyola en aquests campionat d'Europa d'atletisme.Barcelona |efe/ddg