El barcelonista Andrés Iniesta serà pare l´any vinent. El futbolista, nascut a Fuentealbilla (Albacete) fa 26 anys, i la seva companya, Anna, han aprofitat la calma de les vacances d´estiu per concebre el seu primer fill. L´alegria derivada del triomf al Mundial de Sud-àfrica ha contribuït a crear l´ambient idoni perquè la parella hagi donat aquest pas.

L´avi matern d´Iniesta, Andrés Luján, ha explicat aquesta mateixa tarda des de Fuentealbilla que tota la família "està molt feliç per la notícia". Per a Luján, que té quatre néts, el fill o la filla d´Iniesta –és massa aviat per conèixer el sexe de la criatura–, "serà el primer besnét".

El gol d´Iniesta que va donar a Espanya el Campionat del Món de Futbol probablement farà que en uns mesos s´incrementi la natalitat a l´Estat, ja que l´eufòria de milions de parelles es va consumar durant aquella nit. De fet, una altra proesa del jugador manxec, concretament quan va marcar contra el Chelsea en el temps de descompte i va classificar el Barça per a la final d´una Champions League que va acabar guanyant, va tenir unes conseqüències similars a Catalunya.

Ara, a més de fer front als seus projectes professionals, tant esportius (amb el seu club i la selecció) com extraesportius (amb el seu celler al poble), a Andrés Iniesta, se li planteja el repte de la paternitat, juntament amb la seva xicota, Anna, formada a l´Escola Superior d´Imatge Personal Cazcarra Image Group, especialitzada en maquillatge professional, assessoria d´imatge, estètica, perruquerria, bellesa i salut.